• Spannend duel wordt beslist door Noordwijk

8 nov 2021
  • De wedstrijd tussen Noordwijk en Kozakken Boys was op papier al een wedstrijd met garantie voor spanning. De Werkendamse formatie staat in de staart van de ranglijst en heeft de punten broodnodig. De club had voorafgaande aan het seizoen voor ogen om in de Top 5 mee te spelen.
    Noordwijk staat in de middenmoot op de ranglijst, maar de verschillen met de ploegen erboven en eronder zijn minimaal. Iedere wedstrijd staat daarmee op zich.

Kozakken Boys kwam in de eerste helft goed uit de startblokken. Het kon Noordwijk wat onder druk zetten. Dit resulteerde in een 1-0 voorsprong na een klein kwartier spelen. Noordwijk reageerde echter vrijwel direct. De hoekschop van Thomas Reynaers belandde bij Dylan Rietveld, die met het hoofd doelman Kieboom het nakijken gaf.
    In de eerste helft waren het vooral de bezoekers die de kansen op een voorsprong kregen. Met name Teun Zethof moest een aantal maal de bal richting het doel van Lars Jansen blokkeren. De ruststand bleef daardoor 1-1.

Noordwijk kwam voortvarend uit de kleedkamer en kreeg meer grip op de wedstrijd. Stef van der Zalm zag een inzet over het doel gaan en een voorzet van Raës Roshanali kon door Noordwijk niet worden bereikt.
    In de 55e minuut was het wederom een hoekschop van Reynaers waaruit een doelpunt ontstond. Bij de 2e paal kon Sander Bosma inkoppen. Noordwijk kwam op een verdiende voorsprong. Niet veel later was het Teun Zethof die een vliegende kopbal (na een hoekschop van Reynaers)  op de lijn gered zag worden door Kieboom.

Kozakken Boys gaf zich in de resterende tijd niet zomaar gewonnen. Er volgende een aantal goede kansen voor de formatie van Adjei. De grootste mogelijkheid ontstond in de 84e minuut. Kozakken Boys kreeg een penalty vanwege een handsbal door Teun Zethof in het strafschopgebied. Kozakken Boys zag de inzet van Richdi Achenteh op de lat uiteenspatten.

Noordwijk - Kozakken Boys eindigde in een 2-1 overwinning. Een nuttige overwinning waarmee Noordwijk zich wat steviger in de grote middenmoot nestelt.

De volgende wedstrijd op 13 november 2021 is de uitwedstrijd in en tegen SV Spakenburg. De wedstrijd, gespeeld op Sportpark De Westmaat, zal om 15.oo uur aanvangen.

vv Noordwijk - Kozakken Boys 2-1 (1-1)

• Tarik Fagrach 0-1
    • Dylan Rietveld 1-1
    • Sander Bosma 2-1

De samenvatting van de wedstrijd vv Noordwijk - Kozakken Boys

Volg ons ook op het YouTube vv Noordwijk kanaal.

Foto's: Pro Shots - Toon Dompeling

Spannend duel wordt beslist door Noordwijk 2

Spannend duel wordt beslist door Noordwijk

Spannend duel wordt beslist door Noordwijk 1