• Superliga

  Leeftijden
  Lid worden bij vv Noordwijk kan al vanaf 4 jaar. De kleinste kinderen starten dan in de Superliga. Bij 6- en 7-jarigen wordt eerst bekeken waar het kind het beste past. Dat kan de Superliga zijn, maar mogelijk ook al direct in de JO9-categorie als het kind verder is in zijn/ haar ontwikkeling. In deze JO9-categorie, over het algemeen 7- en 8-jarigen, worden al echte KNVB thuis- en uitwedstrijden in competitieverband gespeeld.

  Inschrijving
  Elk jaar melden zich weer nieuwe voetbaltalenten aan in de leeftijd van 4-8 jaar. Uiteraard kunnen kinderen zich tijdens het seizoen nog steeds opgeven door het invullen van het inschrijfformulier. Een papieren exemplaar is af te halen op het wedstrijdsecretariaat op de club.
  Kom gerust eens naar een woensdagtraining voor een eerste kennismaking met voetbal bij onze club. Wij staan klaar voor u en uw kind!

  Tijden en locatie:
  Woensdagmiddag wordt door de Superliga getraind van 16.15 tot 17.15 uur. Het merendeel van de JO9-categorie traint ook van 16.15 tot 17.15 uur.
  Op zaterdag zijn er Superliga-wedstrijdjes, aanvang om 9.00 uur (8.45 uur aanwezig!). We zijn om ca. 10.00 uur klaar. We hebben dan twee wedstrijdjes van ca. 20 min., een penalty en een limonadepauze achter de rug. Op tijd aanwezig zijn is heel belangrijk! Het is lastig om de kinderen nog in te passen als we al bezig zijn! De aanvangstijden en veldindeling van de JO9-categorie zijn variabel en worden iedere week door de KNVB bepaald, maar vinden wel altijd op zaterdagochtend plaats.
  De kinderen spelen in principe altijd op veld 1.
  In het winterseizoen (van 1 november tot 1 maart) spelen we op zaterdagochtend in de aangrenzende sporthal. Bij goed weer blijven de woensdagmiddagtrainingen buiten. Voor de training in die periode dus altijd gym- en voetbalschoenen meenemen!

  Kleding en Teamindeling:
  Een groot deel van de kleding wordt beschikbaar gesteld door de club. Uw kind krijgt voor het hele seizoen een trainingspak in bruikleen. Deze wordt verstrekt door de kledingcommissie van de vereniging. U kunt het trainingspak mee naar huis nemen gedurende de Superliga periode van uw kind. Bij een overgaan naar de JO9-categorie dient het Superliga trainingspak te worden ingeleverd bij de Kledingcommissie. De wedstrijdkleding voor de zaterdag blijft op de club en wordt daar ook gewassen.
  De trainingspakken kunnen worden opgehaald bij de Kledingcommissie. Hou op de site in de gaten wanneer zij aanwezig zijn of maak een afspraak (zie pagina Kledingplan).
  De kinderen spelen ca. 6 weken in hetzelfde team, daarna wisselen de ploegen weer. We hebben o.a. wekelijks Barcelona, PSV, Inter Milan, Celtic en Manchester United als gast op de Duinwetering. In de zaal worden de kinderen in kleinere groepen verdeeld. Deze indeling volgt te zijner tijd.

 • Trainingsschema Superliga

  Geen informatie

 • Tijd 08.30u-09.10u

  Dex Braun
  Thom Ruigrok
  Sam Duijndam
  Kai Lieffering
  Berkay Gökoglu
  Benjamin van Egmond
  Senn van Gorkom
  Robbin Sabiran
  Zeger de Lange
  Robin Wijnands
  Noa Meijer
  Klaas .....
  Daniel van den Herk
  Mohammed Hussain
  Bo van den Bergh
  Liv van der Kwaak
  Evi Plug

 • Tijd 09.10u-09.50u

  Dolf Rieken
  Colin van de Kamp
  Bram van Velzen
  Casper Verloop
  Mathieu Laros
  Jop Guijt
  Joey Meeuwenoord
  Jesse Stout
  Jort van Belle
  Jesper de Cler
  Jan van Houten
  Tommie Goad
  Dirk Duindam
  Finn de Ridder
  Benjamin van den Berg
  George Martens

 • Tijd 09.50-10.30u

  Luca Mazza
  Teije van Zomeren
  Sebastiaan Zonneveld
  Tycho Dongelmans
  Julian van Egmond
  Tipi Halbersma
  Dex van der Walle
  Sep Massaro
  Kai Zijlstra
  Dean Hoek
  Skip de Ruijter
  Maximo Moes
  Bart van den Berg
  Stijn Imthorn
  Adam Jelten
  Giano van Boxtel

 • Superliga veldindeling (vanaf 10 maart 2018)
  Het zaalseizoen is voor de Superliga op zaterdag weer ten einde. We starten weer met de tweede helft van het buitenseizoen op 10 maart 2018 op het hoofdveld. Graag iedereen op tijd aanwezig en dat is om 8:45 uur. Dan kunnen we ook om 9:00 uur aftrappen.
   
  Gedurende de vakantie is er dus geen voetbal. Mocht uw zoon/ dochter niet in de indeling erbij staan, meldt dit dan even bij Ton of Cees.  Zij delen uw kind dan alsnog in.
 • Manchester United

  Finn de Ridder
  Liv van der Kwaak
  Luca Mazza
  Robin Wijnands
  Jan van Houten
  Dean Hoek

 • A.S. Roma

  Jort van Belle
  Bram van Velzen
  Daniël van Herk
  Sun Tang
  Robbin Sabiran

 • Barcelona

  Tom Ruigerok
  Benjamin van Egmond
  Daniel van der Eijk
  Finn
  Joey Meeuwenoord

 • Celtic

  Bart van den Berg
  Sam Duijndam
  Senn van Gorkom
  Zeger de Lange
  KikI
  Sep Massaro

 • Paris Saint Germain

  Dex Braun
  Berkay Gocoglu
  Jop Guyt
  Jesse Stout
  Benjamin van den Berg
  Tommy Goad

 • Feyenoord

  Jesper de Cler
  Tip Halbersma
  Teije van Zomeren
  Berend
  Evi Plug
  Mohammed Hussain

 • vv Noordwijk

  Mathieu Laros
  Dirk Duindam
  Casper Verloop
  Maxim van den Nieuwendijk
  Adam Jelten
  Noah Meijer

 • Inter Milaan

  Dolf Rieken
  George Martens
  Wester
  Bo van den Bergh
  Bastiaan Zonneveld
  Klaas Hijman