• Sven Wolsheimer nieuwe keeper Noordwijk

  25 feb 2019
 • Nadat Aron Wijsman en Roy Rondeltap hadden aangegeven aan het einde van het seizoen Noordwijk te gaan verlaten is de Technische Commissie in nauwe samenwerking met onze keeperstrainer Marco Korff op zoek gegaan naar een nieuwe keeper.

  Nadat vele namen de revue gepasseerd zijn is na een zorgvuldige zoektocht uiteindelijk de keuze gevallen op de in Zoetermeer woonachtige Sven Wolsheimer.

  De 29-jarige Sven staat sinds 2014 onder contract bij Scheveningen welke uitkomt in de Tweede Divisie. Bij Scheveningen heeft hij in die vijf seizoenen veel wedstrijden gekeept maar is nooit echt de onbetwiste nummer 1 in de opstelling van trainer John Blok gebleken. Sven geeft aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en wil heel graag de strijd aangaan met Mike van Vliet om vaste waarde te worden onder de lat bij Noordwijk.

  De Technische commissie is er van overtuigd met Mike en Sven twee top keepers in de selectie te hebben om ook volgend seizoen goed voor de dag te komen.

  Sven Wolsheimer nieuwe keeper Noordwijk

  Foto: Frans de Best - Haaglanden Voetbal

  Selectie vv Noordwijk 2019/2020

  Blijft:
  Emiel Wendt, Kees Zethof (hoofdtrainer), Brayen Bröcker, Nick van Staveren, Guy Smith, Maurice van der Neut, Jelle van der Niet, Rob Overvliet, Dylan Rietveld, Raïes Roshanali, Martijn Le Congé, Tjeerd Westdijk, Thomas Reynaers, Sander Bosma, Mike van Vliet, Marcel Akerboom, Axel Wendt, Marco Korff (keeperstrainer), Sabir Achefay

  Vertrekt:
  Marcley Manuela (per direct, sv Nootdorp), Maik van Zanten (sv Hillegom), Denzel James (Sparta Rotterdam), Dennis van Rijn (FC ‘s-Gravenzande), Huig van Duijn (Valken’68), Aron Wijsman (v.v. Kagia), Kasper Michel (Alphense Boys), Roy Rondeltap (Jodan Boys), Patrick Scholte

  Nieuw:
  Huib Oversloot (ARC), Fanuel Waandels (De Jodan Boys), Sven Wolsheimer (Scheveningen)