• Thomas Reynaers blijft “Noordwijker”

22 jun 2020
  • Thomas had de laatste drie seizoenen een belangrijk aandeel in de behaalde successen van Noordwijk. De teleurstelling was dan ook groot dat hij in de winterstop mededeelde de club te gaan verlaten. Niet omdat hij niet naar zijn zin zou hebben, maar omdat hij in Utrecht ging wonen en vier keer in de week bijna twee uur in de auto niet zag zitten. De bedoeling was dat hij de resterende wedstrijden nog alles zou geven om met Noordwijk het seizoen mooi af te sluiten, daarna een mooi en verdiend afscheid te krijgen om vervolgens aan een nieuw voetbalavontuur dichter bij zijn woonplaats Utrecht te gaan beginnen.

Op zaterdag 15 februari, in de met 0-1 gewonnen uitwedstrijd tegen Excelsior Maassluis, sloeg het noodlot echter toe. Bij het druk zetten op de bal verdraaide Thomas zijn knie en moest op het oog zwaar geblesseerd per brancard het veld verlaten. In de week die volgde werd het angstige vermoeden bevestigd en werd duidelijk dat hem een zware operatie en een langdurige revalidatieperiode te wachten stond. De operatie is inmiddels achter de rug en de revalidatie in volle gang.

De plannen voor een nieuw voetbalavontuur liggen in de ijskast, maar de drang om betrokken te blijven bij het voetbal is er niet minder om geworden. De trainer, TC en Thomas zijn het gesprek aangegaan om te kijken of er een rol zou zijn weggelegd  voor Thomas waar iedereen baat bij zou hebben. Uit die gesprekken is gekomen dat Thomas de technische staf gaat bijstaan waar dit mogelijk zou zijn. Tevens gaat hij twee keer per week op de club revalideren en zal hij zijn kennis en ervaring gaan gebruiken om de groep, daar waar nodig, bij te staan. Mocht zijn revalidatie voorspoedig gaan, zou het fantastisch zijn als Thomas, ergens in de tweede seizoenshelft, misschien wel zijn rentree in het Noordwijkshirt zou kunnen maken. Een mooi moment waar we allemaal naar uitkijken!!

Operatie van Thomas Reijnaers goed verlopen 2
    foto: vv Noordwijk

Selectie vv Noordwijk 2020/2021

Blijft: Mike van Vliet, Emiel Wendt, Dylan Rietveld, Nick van Staveren, Kees Zethof (trainer), Sander Bosma, Denzel James, Raïes Roshanali, Guy Smith, Rob Overvliet, Marcel Akerboom (Assistent-trainer), Marco Korff (keeperstrainer), René van Hensbergen (assistent-trainer Noordwijk 2), Koen van der Vlugt (trainer Noordwijk 2), Thomas Reynaers