• Thomas Reynaers kiest nog een vijfde jaar voor vv Noordwijk

11 jan 2021
  • In de winterstop van het seizoen 2019-2020 maakte onze spelbepalende middenvelder tot ieders grote verdriet bekend Noordwijk te gaan verlaten omdat hij dichter bij zijn toekomstige woonplaats Utrecht wilde gaan voetballen. In februari tijdens de uitwedstrijd tegen Excelsior Maasluis liep hij, zoals bekend, een zware knieblessure op, waarvan het herstel minimaal 9 maanden zou gaan duren. Ondanks deze tegenslag heeft het voetbaldier Thomas destijds aangegeven om op welke manier dan ook bij te willen blijven dragen aan het eerste elftal. In overleg met de trainers en de technische commissie is Thomas naast zijn revalidatie o.a. ook aan de slag gegaan met het analyseren van de wedstrijdbeelden en het bespreken daarvan. Zo heeft hij afgelopen maanden ook buiten het veld een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het team.

“Het afgelopen jaar heb ik veel steun gekregen van de mensen binnen en rondom de club. Deze steun waardeer ik enorm en het voelt voor mij niet juist om na deze periode op deze manier afscheid te nemen van vv Noordwijk. Ik ben er van overtuigd dat wij met Noordwijk komend seizoen vanuit onze eigen kracht weer een volgende stap kunnen maken, dit is iets dat aansluit bij mijn persoonlijke ambitie en ik maak hier dan ook graag deel van uit. Ik kan niet wachten om weer lekker te voetballen en hoop een ieder snel te kunnen zien op de club!”

“Het is in deze moeilijke tijd en in deze enigszins egoïstische voetbalwereld hartverwarmend om te zien dat er ook spelers zijn die ook aan de club denken. Thomas heeft aangegeven enorm te waarderen wat Noordwijk voor hem heeft betekend in de succesjaren maar ook in de periode van zijn blessure. Thomas kan en wil op deze manier dan ook geen afscheid nemen van onze mooie club. Wij stellen dit enorm op prijs en kijken ernaar uit om, wanneer er eindelijk weer gevoetbald kan worden, Thomas ook op het veld te zien schitteren”, aldus bestuurslid technische zaken Pieter Vink.

Foto: ProShotsNL

Selectie vv Noordwijk 2021/2022

Blijft: Kees Zethof (hoofdtrainer), Emiel Wendt, Sander Bosma, Nick van Staveren, Dylan Rietveld, Hidde van den Ende, Toer Bouwman, Mike van Vliet, Thomas Reynaers

Vertrekt: Segun Owobowale, Koen van der Vlugt (EMM ‘21), Denzel James