• Tjeerd Westdijk vertrekt na 4 jaar bij vv Noordwijk

16 jan 2020
  • Tjeerd heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen bij Noordwijk.

“Drie keer per week trainen en op zaterdag een wedstrijd spelen wordt steeds zwaarder nu ik met mijn broer en een vriend een aantal horecazaken heb overgenomen. Als ik in Noordwijk ben nemen de anderen mijn werkzaamheden over, maar doordat het steeds drukker wordt, kan ik dit niet langer meer van hen verwachten.
    Ik heb een geweldige tijd bij Noordwijk gehad met als hoogtepunt de twee kampioenschappen en de winst van twee KNVB bekers.  Noordwijk is een prachtige club met geweldige mensen waar ik echt een band mee heb opgebouwd. Ik zal Noordwijk dan ook zeker gaan missen.”

Tjeerd is de laatste drie seizoenen onze clubtopscorer geweest en heeft daarmee een enorm belangrijke rol gespeeld in de behaalde successen. Niet alleen zijn goals waren belangrijk maar ook zijn rol in de groep en zijn humor zullen we zeker gaan missen.

foto: ADO Den Haag

Foto: ProShotsNL

Tjeerd Westdijk vertrekt na 4 jaar bij vv Noordwijk 4
    Foto: ProShotsNL

Foto: vv Noordwijk

Selectie vv Noordwijk 2020/2021

Blijft: Mike van Vliet, Emiel Wendt, Dylan Rietveld, Nick van Staveren, Kees Zethof (trainer), Sander Bosma, Denzel James, Raïes Roshanali, Guy Smith, Rob Overvliet, Marcel Akerboom (Assistent-trainer), Marco Korff (keeperstrainer), René van Hensbergen (assistent-trainer Noordwijk 2), Koen van der Vlugt (trainer Noordwijk 2)

Vertrekt: Martijn Le Congé (stopt per 1 februari), Huib Oversloot (v.v. IJsselmeervogels), Sabir Achefay (per direct Quick Boys), Axel Wendt (FC Rijnvogels), Thomas Reynaers (nog onbekend), Maurice van der Neut (FC Lisse), Fanuel Waandels (onbekend), Tjeerd Westdijk (onbekend).

Nieuw: Marc de Kruijs (per direct van Quick Boys)