• Toer Bouwman langer bij Noordwijk

3 jan 2021
  • Na zijn overstap van Sportpark De Toekomst naar Sportpark Duinwetering heeft Toer helaas nog niet veel wedstrijden voor Noordwijk kunnen spelen. Dit heeft echter niks te maken met zijn kwaliteiten maar alles met de bekende COVID-19 pandemie. Zijn talent en kwaliteiten zijn duidelijk dus is de Technische Commissie blij te kunnen melden dat Toer ook volgend jaar bij Noordwijk zijn wedstrijden blijft spelen.

“Ik baal er enorm van dat ik nog niet de echte Toer Bouwman heb kunnen laten zien dit seizoen. Ik hoop dat we snel weer gaan voetballen zodat ik het vertrouwen van de club kan terugbetalen,” aldus Toer.

Foto: ProShotsNL

Selectie vv Noordwijk 2021/2022

Blijft: Kees Zethof (hoofdtrainer), Emiel Wendt, Sander Bosma, Nick van Staveren, Dylan Rietveld, Hidde van den Ende, Toer Bouwman

Vertrekt: Segun Owobowale, Koen van der Vlugt (EMM ‘21)