• Trainen weer mogelijk voor senioren

  11 mei 2020
 • Met ingang van deze week is het voor senioren weer mogelijk om te trainen. Het zal ongetwijfeld bij een ieder bekend zijn dat de corona-maatregelen iets versoepeld zijn. Neemt niet weg dat in geval er getraind wordt er nog beperkingen zijn.

  De belangrijkste twee zaken zijn:

  • Er moet een afstand van anderhalve meter in acht genomen worden. Dit betekent dat een partijtje spelen met duels niet mogelijk is. Er zal gekozen moeten worden voor trainingsvormen waarbij die afstand in acht genomen wordt.
  • Er moet een corona-coördinator aanwezig zijn die toe ziet op naleving van de regels. Hij of zij is ook aanspreekpunt voor de controleurs van de gemeente. Teams die willen trainen moeten zelf zorgen voor een coördinator.

  In de bijlagen de brief van de gemeente met voorwaarden en een protocol van onze vereniging.

  Teams die willen trainen moeten dit aanvragen bij het bestuur, via de aanvoerders APP of via de mail  evenementen@vvnoordwijk.nl.
  Er zijn twee (kunstgras)velden beschikbaar, de jeugdteams trainen van maandag t/m donderdag tot ongeveer 20.30 uur. Na die tijd, en op vrijdag en zaterdag zijn er mogelijkheden. Zonder goedkeuring van het bestuur per team kan er niet getraind worden.

  Namens het bestuur,
  Leo Kruithof