• Training Superliga start weer vanaf zaterdag 16 mei 2020

15 mei 2020
  • Hallo ouders en kleine vriendjes van de Superliga.

In een wereld waarin alles op z'n kop staat vanwege het Corona Virus en waarin we een rare en vreemde tijd achter de rug hebben, mogen we de touwtjes langzaam weer een beetje laten vieren.
    Een aantal dingen komt voorzichtig weer op gang en afspraken en toegangsmogelijkheden worden regelmatig bijgesteld.

Dit geldt ook voor het voetbal. Zo hebben we u nog geen 17 dagen geleden een mail gestuurd, met hierin de mededeling dat het Superliga seizoen helaas ten einde was.

Nu ruim twee weken later en ook twee weken ervaringen wijzer, zijn we als club toch nog eens rond de tafel gaan zitten.

Zoals u misschien weet, zijn we 2 weken geleden met de kinderen onder 8 en 9 jaar (met uitzondering van de Superliga) gestart met voetballen.
    Uiteraard volgens een protocol dat de club, conform de richtlijnen van het RIVM, opgesteld heeft.

Na twee weken praktijk hebben we geconstateerd, dat dit erg positief heeft uitgepakt.
    Zo positief dat de Superliga ook weer ter sprake kwam.
    Met de kennis die we opgedaan hebben met de iets oudere kinderen, willen we nu ook het licht op groen zetten voor de jongste talentjes.
    We doen dat omdat we weten dat bewegen op deze leeftijd een heerlijk iets is, maar ook omdat we als vereniging onze vriendjes missen.

Uiteraard blijven de regels gelden die opgesteld zijn door het RIVM.

Dit betekent dat we met de Superliga vanaf zaterdag 16 mei 2020 weer het veld op willen gaan. We starten om 08.30 uur (sorry ouders) en we zijn om 09.30 uur klaar.

Voorwaarde, om te kunnen starten, is dat we ons zullen moeten houden aan de volgende regels:

• Ouders moeten hun kinderen afleveren bij het hek waar Ton of Cees staat om ze op te vangen en waar ze na afloop ook weer kunnen worden opgehaald.
    • Ouders mogen NIET blijven kijken.
    • Op het sportpark geldt een looproute waar iedereen zich aan moet houden.  Deze loopt van het hek langs de tribune, rechts af, langs veld 2 en 3 terug naar de parkeerplaats ( zie bijlage)
    • De kinderen dienen kant en klaar, dus met voetbalschoenen en eigen kleding (zoals met een training) aan te komen.
    • Graag nog even een toiletbezoek thuis laten afleggen voor vertrek naar de voetbal en zorgen dat de veters goed strak zitten.
    • We gaan, om te voorkomen dat kinderen bij elkaar stil staan, onderling wedstrijdjes spelen.
    • Uiteraard wordt er gezorgd voor de heerlijke limonade om de dorst te lessen tussen door.
    • Het voetballen zal uiteindelijk een uur duren, dus zorg dat u op tijd bent, om u kind weer op te halen.

Al met al toch nog wel een aantal regels om ons aan te houden.

We kunnen ons voorstellen, dat u hier met argusogen naar kijkt en wij begrijpen het dat u erg voorzichtig bent in deze periode. Als u er daarom (nog) van afziet om uw kind te laten voetballen, dan hebben wij daar alle begrip voor en wij respecteren uw beslissing.

De Superliga vriendjes die wel komen voetballen zien wij graag met een ouder bij het hek.

Rood Witte groeten,

Ton van der Niet