• Reguliere training
  Er wordt de mogelijkheid geboden om minimaal 1 keer per week te trainen. De meeste jeugdteams maken gebruik om 2 keer per week te trainen.  
  De senioren afdeling is verdeeld in de selectiegroep (Noordwijk 1 en 2) en de recreatiegroep (overige teams). 
  De trainingsavonden zijn maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.
  voetbalacademie Play2Improve
  Na eerdere kennismaking, met de leerzame voetbaldagen bij vv Noordwijk, is afgelopen seizoen ook de start gemaakt met de "vv Noordwijk Techniekschool". Een waanzinnig succes waar meer dan 110 kinderen aan hebben deelgenomen met als doel een nog completere voetballer te worden. Gezien dit succes, de enthousiaste reacties van ouders/kinderen en de voortgang die er is geboekt heeft vv Noordwijk doen besluiten de samenwerking uit te breiden. Op 20 zondagen worden de skills van de jeugdspeler verbeterd.
  Voor dit seizoen is er geen Techniekschopol gepland. Voor het seizoen 2019-2020 zal er weer een Techniekschool worden ingepland.
  Keeperstraining
  Op elke maandag/dinsdag wordt er training gegeven aan de keepers JO19, JO17, JO15, JO13, JO12 en JO11 van vv Noordwijk.
  Voor de groepen JO10 en jonger is er geen keeperstraining. Het gaat hier om jeugdspelers die nog moeten wennen aan het voetbalspel. 
  De training staat in het trainingsschema.
  Belangrijk
  Als je kiest voor het deelnemen aan een teamsport waarbij je zaterdags voetbalt en op de andere dagen de training volgt, is dit niet vrijblijvend. Je medespelers rekenen op jou!
  Veld- en kamerindeling
  Elke team heeft een vast kleedkamer. Houd je daar aan. De veldindeling kan qua tijd en veld verschillen. Dat is in overleg met trainers en coordinatoren vastgesteld. Via de app "Voetbal.nl" krijg je uitnodigingen voor de training.

  Trainingsschema seizoen 2021-2022