• Uitzwaaien spelers en DJ Leon na Noordwijk - Eemdijk

22 mei 2019
  • Uiteraard wordt er rondom de laatste competitiewedstrijd nog aandacht besteed aan het behaalde kampioenschap. De wedstrijd wordt omlijst met muziek, zo mogelijk met een dweilorkest langs het veld, in ieder geval met DJ Leon na afloop in de kantine. We maken het niet zo laat als afgelopen zaterdag, maar er is volop gelegenheid om het kampioenschap luister bij te zetten.

Direct na de wedstrijd zal op het veld bekend gemaakt worden wie gekozen is tot speler van het jaar en daardoor de winnaar is van een boxspring van sponsor de Nachtwacht uit Katwijk.  Tevens wordt afscheid genomen van spelers die ons gaan verlaten: in ieder geval van Denzel James (Sparta), Roy Rondeltap (Jodan Boys), Kasper Michel (Alphense Boys), Dennis van Rijn (FC ’s-Gravenzande), Maik van Zanten (Hillegom – na 11 jaar (!) vv Noordwijk met een onderbreking van een jaar FC Lisse), Koen Hopstaken (Voorschoten’97), Huig van Duijn (Valken’68).

We gaan er van uit dat ons publiek de spelers wil bedanken voor het plezier dat ze ons geboden hebben met hun voetbalkwaliteiten. Het verzoek is dan ook om op of voor de tribune te blijven zitten/staan.