• Update renovatie velden

• Wellicht heeft u het uit de pers al vernomen, maar er is een akkoord vanuit de gemeente om met de renovatie van de velden te gaan beginnen.

Wat gaat er zoals gebeuren?

Veld 1

Veld 1 mocht al vanaf 26 juni niet meer gebruikt worden maar dat werd nog wel gedaan. Dringend verzoek om dus veld 1 niet meer te gebruiken! Vanaf dinsdag 9 juli kan dat sowieso  niet meer, omdat dan in de dagen daarna de boven- en onderlaag verwijderd gaan worden. Volgens planning moeten de werkzaamheden op veld 1 in de week van 26 augustus afgerond zijn. Op 24 augustus staat echter de wedstrijd Noordwijk-Quick Boys op het programma. Of die doorgaat op die datum of dat de werkzaamheden eerder klaar zijn weten we nog niet. Daarvan houden wij u op de hoogte!

De parkeerplaatsen langs veld 5 zullen gebruikt gaan worden voor de opslag van de ondergrond.

Veld 3

Op dit moment is nog niet bekend wanneer de werkzaamheden aan veld 3 (vervanging gras door kunstgras) gaan beginnen. Dit hangt samen met de voortgang van de werkzaamheden aan veld 1, omdat de onderlaag van veld 1 nu gebruikt gaat worden bij veld 3. Wij houden u op de hoogte

Grasvelden 4 en 5

Het jaarlijkse onderhoud aan de grasvelden is momenteel gaande. In principe mogen de grasvelden vanaf week 34 (19/8) weer gebruikt gaan worden. Mogelijk dat dit wat naar voren gehaald gaat worden, maar daarover later bericht.

Trainingen

De komende tijd kunnen trainingen alleen op veld 2 plaatsvinden. Het 1e elftal traint op de maandag-, dinsdag- en donderdagavond van 20.00-21.30 uur. Behalve de dagen dat er een uit oefenwedstrijd van het 1e wordt gespeeld op één van deze 3 dagen. Zie daarvoor de website. Alle andere trainingen zullen in onderling overleg daaromheen gepland moeten gaan worden.

Oefenwedstrijden

Gezien de zeer bepekte capaciteit zullen oefenwedstrijden zoveel mogelijk uit moeten worden gepland! Dringend verzoek aan coördinatoren, teammanager en trainers hier rekening mee te houden!

Heeft u vragen of opmerkingen, stuur een mail naar info@vvnoordwijk.nl