• Verdien geld voor je vereniging via Sponsorkliks

4 jan 2019
  • Al enkele maanden is het via www.vvnoordwijk.nl mogelijk aankopen te doen via Sponsorkliks bij webwinkels. Op onze site staat een logo van Sponsorkliks. Door dit aan te klikken kom je bij bedrijven die hierbij aangesloten zijn. Voor elke bestelling ontvangt onze vereniging een bedrag.

SponsorKliks

We kunnen ons voorstellen dat we zoveel mogelijk onze plaatselijke leveranciers steunen met onze aankopen, maar er zijn veel bedrijven bij Sponsorkliks aangesloten waar onze leden ook wel eens aankopen doen en die niet concurrerend zijn voor onze plaatselijke sponsors.

Vlieg je bijvoorbeeld met de KLM, reserveer je een vakantiewoning via Booking.com, bestel je wel eens iets via thuisbezorgd.nl doe dit dan via Sponsorkliks. Het kost je niets meer dan wanneer je rechtstreeks boekt.

Het enige wat je moet doen is je bestelling plaatsen via de link van Sponsorkliks op onze site. Via deze link kun je ook de bedrijven zien die aangesloten zijn. Tot nu toe is er nog maar een bedrag van ongeveer € 100 uitgekeerd aan onze vereniging. In verhouding met andere verenigingen is dit een laag bedrag. Dit moet veel meer kunnen worden.

Steun je vereniging!