• VIP dag voor jeugdtrainers/-coaches/-begeleiders en scheidsrechters op zaterdag 14 december

17 nov 2019
  • De winterstop komt alweer langzaam in zicht. Met nog een paar wedstrijden op het programma zit de eerste helft van het seizoen er bijna op.

Tijd om terug te kijken op de afgelopen maanden. Op ieder team hebben we weer trainers en begeleiding weten te vinden en alle teams trainen minstens 2 keer per week. Wekelijks zien we heel veel gelukkige leden die veel plezier in het “spelletje” hebben.  Alles dankzij jullie! We zijn trots op het behalen van het KNVB certificaat , lokale Jeugdopleiding. Weer een stap in de goede richting. Het enthousiasme tijdens wedstrijden en trainingen is hoog en ook de betrokkenheid van ouders is groot.

Voor de tijd en energie die een ieder in de vereniging steekt, willen wij jullie graag bedanken.

Zaterdag 14 december 2019 is er voor alle trainers/coaches/begeleiders en scheidsrechters een VIP middag. Deze vindt plaats tijdens de laatste wedstrijd van dit jaar van Noordwijk 1 op zaterdag 14 december.

Het programma is als volgt:

• 13:00-13:15 uur Inloop en ontvangst Businessclub. Koffie en taart
    • 13:30 uur: het woord is aan hoofdtrainer Kees Zethof