• Voetbal instuif bij vv Noordwijk

16 sep 2019
  • Zo af en toe melden zich mensen bij voetbalvereniging Noordwijk met de vraag of ze kunnen voetballen in een seniorenteam. Dat gaat meestal niet zo gemakkelijk omdat de bestaande teams volledig bezet zijn en er voor een nieuw team minimaal 11 spelers nodig zijn. Om enthousiaste voetballers de kans te geven toch een balletje te trappen is er gezocht naar een mogelijkheid hiervoor.

Het volgende is gevonden:

Op zaterdagen dat Noordwijk 1 thuis speelt wordt de mogelijkheid geboden om op een instuif achtige manier te komen voetballen. Mannen en vrouwen vanaf 18 jaar kunnen naar het veld komen om daar tussen 13.00 uur en 14.00 uur een balletje te trappen. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan op een klein of groot veld gespeeld worden. De volgende informatie is nog van belang:

• Zelf kleding en schoeisel meebrengen, vv Noordwijk zorgt voor ballen
    • Voorlopig geen verplichting om lid te worden
    • Voorlopig zijn er geen kosten aan verbonden
    • Deelname staat open vanaf 18 jaar
    • Deelname kan per keer op de vastgestelde data
    • Ook leden die niet met hun eigen elftal in KNVB verband moeten voetballen zijn welkom
    • Deelname staat open voor iedereen, dus ook bijvoorbeeld ouders van jeugdleden
    • Indien gewenst kan gezocht worden naar instromen in een bestaand team dat op zaterdag KNVB wedstrijden voetbalt
    • Met ingang van dit seizoen gaan twee vv Noordwijk teams 7 tegen 7 voetballen op vrijdagavond. Indien gewenst kan gezocht worden naar een plek in zo’n team
    • Na afloop is de mogelijkheid om –zonder kosten – de wedstrijd van Noordwijk 1 te bezoeken.
    • Geïnteresseerden kunnen zich op onderstaande data uiterlijk om 12.45 uur melden bij het wedstrijdsecretariaat op de bovenverdieping van het sportpark.
    • Van te voren aanmelden hoeft niet, maar mag wel via evenementen@vnoordwijk.nl

De data waarop - bij voldoende animo - gevoetbald gaat worden, zijn:

28 september, 12 oktober, 9 november, 16 november, 30 november, 14 december.

Meer informatie bij Leo Kruithof, evenementen@vvnoordwijk.nl, 06-45891281.