• De Voetbal.nl app en de KNVB Wedstrijdzaken app, live & kicking!

17 aug 2017
  • Voetbal.nl app
    De nieuwe Voetbal.nl app gaat online in week 34 (tussen 22 en 25 augustus).
    Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamperindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app.
    Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams.
    Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je even te registreren met je persoonlijke e-mailadres uit Sportlink.
    Ben je al met dit e-mailadres op Voetbal.nl geregistreerd, dan heb je alles al goed voor elkaar! Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en registreren met met je persoonlijke e-mailadres uit Sportlink.

De app begint bij het inloggen
    Alle leden en toeschouwers kunnen gebruik maken van de Voetbal.nl app.
    De leden met een geregistreerde e-mailadres uit Sportlink krijgen toegang tot de clubomgeving.
    Leden die niet met het juiste e-mailadres uit Sportlink aanmelden, zullen als ‘toeschouwer’ worden gezien en is er voor hen in de app dus geen directe link met de clubomgeving. Leuke en vooral nuttige functies in de app zoals je aanwezigheid bij wedstrijden en een rijschema worden dan niet getoond.
    Ouders, opa’s en oma’s kunnen uiteraard ook gebruik maken de Voetbal.nl app en zo onder andere hun favoriete spelers, teams en clubs volgen.

De app KNVB Wedstrijdzaken
    Naast de nieuwe Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt. Registreer je in de app met het e-mailadres dat in Sportlink staat geregistreerd. De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.

Vragen over beide app's
    -Is je e-mailadres niet bekend bij de ledenadministratie?
    -Heb je een andere e-mailadres in gebruik?
    -Lukt het inloggen niet op de app?
    Stuur dan even een mailtje naar:
    ledenadministratie@vvnoordwijk.nl.
    De ledenadministratie kan samen met jou het e-mailadres in Sportlink controleren.