• Voetbalkamp Play2Improve zomervakantie 2019 (vroegboekkorting)

  26 feb 2019
 • Vroegboekkorting bij Voetbalacademie Play2Improve

  Voetballiefhebbers opgelet! Na het succes van voorgaande jaren staat de voetbalvakantieweek wederom op het programma bij vv Noordwijk. Ben jij helemaal gek van voetbal en kan jij het aan om samen met ons de gehele week te trainen? Schrijf je dan snel in en beleef onder professionele begeleiding een week lang veel voetbalplezier! De vroegboekkorting van Play2Improve is geldig tot 12 mei.

  Vanaf maandag 26 tot vrijdag 30 augustus is vv Noordwijk het decor van een waar voetbalfestijn. In je eigen Play2Improve trainingstenue zal je leren kappen- en draaien als Messi, schieten zoals Ronaldo en verdedigen als Thiago Silva.

  De Voetvakantieweek zal in het teken staan van professionele (techniek)training. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal!

  Let op: de voetbalweek is niet clubgebonden en dus voor iedereen toegankelijk.

  Data
  26 t/m 30 augustus 2019

  De voetbaldagen zijn onderverdeeld in twee trainingen: 10:00- 12:00 uur en 14:00- 16:00 uur. Spelers kunnen gebracht worden om 09:30 en uiterlijk 16:30 uur worden opgehaald. In de middagpauze zal de lunch worden verzorgd door Play2Improve. Het gaat om een voetbalkamp waar deelnemers thuis slapen. Let op, op woensdagmiddag zijn de kinderen vrij.

  Locatie
  Het voetbalkamp zal worden georganiseerd bij vv Noordwijk. Het complex van vv Noordwijk is gelegen aan de Duinwetering 105 en is gemakkelijk te bereiken voor spelers uit de omgeving.

  Deelnemers
  Alle spelers tussen de 6 en 14 jaar kunnen zich via de site van Play2Improve opgeven.

  Waarom kiezen voor het Play2Improve-voetbalkamp:
  · Spelers worden begeleid door gediplomeerde en ervaren trainers.
  · Door de trainingsgroepen klein te houden, krijgen de spelers voldoende individuele aandacht.
  · De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en kwaliteit. Hierdoor traint iedereen op zijn eigen niveau.
  · Spelers beleven een leerzame en gezellige voetbaldagen.
  · Uw kind is actief in een veilige en vertrouwde omgeving.
  · De trainers worden opgeleid volgens de Play2Improve-voetbalmethode.

  Kosten
  De kosten voor de voetbalvakantieweek bedraagt €190,-. Dit is inclusief het training tenue, sportlunch gedurende de week, diverse tussendoortjes en een diploma. Vroegboekkorting is geldig tot 12 mei.