• Voorbereiding selectie

25 jul 2019
  • Zaterdag 27 juli 2019 gaat de voorbereiding op het seizoen door de selectie min of meer de tweede fase in.

Na kennismaking, fotosessie, barbecue, diverse trainingen en een onderlinge wedstrijd komen nu de oefentegenstanders in beeld.
    Keuken Kampioen Divisie club FC Volendam is meteen een pittige tegenstander. De ploeg van trainer Wim Jonk boekte tot nu toe enkel overwinningen in de voorbereiding: 6-0 tegen Purmersteijn, 4-1 tegen Heerenveen en 2-1 tegen Heracles.
    Natuurlijk is het zo dat resultaten in de oefenwedstrijden niet het allerbelangrijkste zijn (vorig seizoen won Noordwijk niet eenmaal in de voorbereiding!), maar toch.

Achtereenvolgens komen de zaterdag daarna Sparta Nijkerk (als kampioen van de Hoofdklasse gepromoveerd naar de Derde Divisie), FC ’s-Gravenzande (twee maal winst tegen Noordwijk in het kampioensjaar in de Hoofdklasse) en OJC Rosmalen (gedegradeerd uit de Derde Divisie zondag) langs in Noordwijk.

Bovenstaande wedstrijden beginnen om half 3 en zijn vrij van toegang. In het wedstrijdsecretariaat is nog de mogelijkheid een bestelformulier voor een seizoenkaart in te vullen.
    Naast de zaterdagen staan er nog twee dinsdagavondwedstrijden op het programma: uit tegen ARC en thuis tegen VVSB.

Noordwijk 2 start met de oefenwedstrijden op zaterdag 10 augustus tegen ADO’20 2 uit Heemskerk. De week erna komt DVS’33 2 uit Ermelo op bezoek in Noordwijk.
    De wedstrijd tegen het gepromoveerde Van Nispen za.1 is een wedstrijd voor de Leids Amateurvoetbal Cup (LAV-cup).

Zie www.vvnoordwijk.nl voor het exacte oefenprogramma.