• Voorlopige indeling jeugdteams seizoen 2021-2022

9 jun 2021
  • Beste jeugdleden en ouders,

Hierbij de voorlopige indeling van de teams voor het seizoen 2021-2022. De indeling is gebaseerd op waarnemingen van het afgelopen seizoen.

Dankzij de onderlinge wedstrijdjes die het hele jaar zijn gespeeld hebben wij gelukkig toch een goed beeld gekregen van alle spelers.
    De indelingen zijn voorlopig hier kunnen altijd nog wat wijzigingen in optreden Voor aanvang van de bekerwedstrijden ( begin september ) worden de teams definitief gemaakt.
    Mochten er wijzigingen noodzakelijk zijn, dan zullen de betrokkenen hierover uiteraard geïnformeerd worden.
    We hebben een kleine 500 jeugdleden in moeten delen.
    Het zou dus mogelijk kunnen zijn dat een aantal kinderen teleurgesteld zijn dat ze niet in het team komen dat ze hadden verwacht.
    Onze ervaring is dat dit gevoel echter vaak van korte duur is en dat de kinderen heel goed kunnen omgaan met zo’n teleurstelling.
    We vragen de kinderen en ouders begrip voor de keuzes die zijn gemaakt.
    De maand juni trainen we met de nieuwe teams en spelen we nog voor de regio cup met de oude teams. Daarna gaan we even stoppen en gaan we zorgen dat alles weer in orde wordt gemaakt voor het nieuwe seizoen. Over de start van de trainingen worden jullie in de nieuwe team app’s geïnformeerd. Ook zullen jullie een uitnodiging krijgen voor een informatie avond in het begin van het seizoen.
    We wensen jullie voor straks een hele fijne vakantie en we kijken er naar uit om jullie weer te zien bij de start van het nieuwe seizoen.
    De Jeugdcommissie.