• Voorlopige teamindeling seizoen 2023-2024

 • De teamindeling, die in bijgaand bestand staat weergegeven, is de VOORLOPIGE-teamindeling.

  Met "voorlopig" bedoelen we, dat er gedurende de komende maanden, tot de start van de competitie, nog wijzigingen kunnen plaatsvinden. Dit omdat spelers misschien nog niet hebben besloten of ze willen doorgaan of niet. Ook zijn er spelers van andere verenigingen die wellicht nog overwegen om bij vv Noordwijk te gaan voetballen. Die deadline nadert overigens wel snel.

  Een aantal leeftijdsgroepen zijn nog niet in teams ingedeeld omdat we daar eerst nog de ontwikkelingen wat betreft nieuwe leden en vertrekkende leden de komende maand willen volgen. Dat betreft de nieuwe JO8, JO14 en de bovenbouw (JO16+). Zodra de deadline gepasseerd is zullen wij daar waar nodig nog aanpassingen doen.

  Deze indeling is tot stand gekomen met medewerking van de technische staf van de vv Noordwijk, jeugd, leeftijdscoördinatoren en trainers.

  Natuurlijk begrijpen wij dat we niet iedereen tevreden kunnen stellen en dat sommige spelers graag in een ander team hadden gespeeld. Helaas is het onmogelijk om een indeling te maken die iedereen naar wens is. Mocht u vragen hebben zijn wij meer dan graag bereid u te woord te staan hoe deze indeling tot stand is gekomen.

  Wij zijn ervan overtuigd en hopen dat alle spelers in hun team met veel plezier een mooi seizoen tegemoet gaan.

  De Jeugdcommissie vv Noordwijk

   

  Voorlopige indeling seizoen 2023-2024