• Voorverkoop bekerwedstrijd vv Noordwijk – Rijnsburgse Boys

11 sep 2019
  • Op 24 september wordt op Sportpark Duinwetering de bekerwedstrijd vv Noordwijk - Rijnsburgse Boys gespeeld. De regels van de KNVB houden in dat ook leden van de ontvangende partij, evenals seizoenkaarthouders over een voor deze wedstrijd geldig toegangsbewijs moeten beschikken.

Door deze grotere toeloop op de kassaverkoop wordt een voorverkoop van toegangskaarten gehouden. De toegangsprijs is in goed overleg met het bestuur van Rijnsburgse Boys vastgesteld.

Vanaf zaterdag 14 september t/m maandag 23 september zijn kaarten voor tribune- en staanplaatsen verkrijgbaar bij:

• De Lange Sport aan de Molenstraat 18 in Noordwijk Binnen
    • de receptie van sporthal op Sportpark Duinwetering in Noordwijk

De prijzen van de kaarten zijn:

• tribuneplaats € 15,--
    • staanplaats € 10,--

Kaarten kunnen bij De Lange Sport alleen contact worden afgerekend, met gepast geld.

In de receptie van de sporthal Duinwetering kan alleen worden betaald met PIN.

Supporters van Rijnsburgse Boys kunnen kaarten kopen bij hen op de club. Kijk daarvoor op de site van Rijnsburgse Boys.