• KLIK HIER OM DIRECT EEN LOT TE KOPEN

 • Vv Noordwijk doet ook dit jaar mee aan de grote clubactie en vandaag start de verkoop van de loten. 
   
  We willen zoveel mogelijk loten verkopen en hiermee geld ophalen om ons doel te bereiken. Ieder verkocht lot is welkom met de huidige kostenstijgingen. 
   
  Dit jaar hebben we dankzij de grote clubactie in 2021 doelen, ballen en kleding kunnen kopen, ook ging een deel van de opbrengst net als dit jaar naar de teamuitjes en evenementen. 
   
   
  De verkopers krijgen een persoonlijke pagina met leuke winacties. Om de jeugdleden te bedanken voor hun inzet en het teamgevoel te vergroten delen we 25% van de netto omzet met de verkopende teams, te besteden aan een teamuitje naar keuze.
   
   
  Bijna 400 jeugdleden (en ouders) krijgen een mail om vanaf 24 september digitaal loten te verkopen voor de club. 8 oktober kunnen ook verkoopboekjes met QR worden afgehaald bij de club. 
   
  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.
   
   
  STEUN VV NOORDWIJK EN KOOP ONLINE EEN LOT 

  Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat. Er worden ook Superloten verkocht voor € 150,-. Koop je zakelijk een superlot dan kun je rekenen op extra aandacht op social media en de website van vv Noordwijk.

   

  Online een lot kopen: 

  https://lot.clubactie.nl/lot/vv-noordwijk/402723

   

  Online een Superlot kopen:

  https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/onze-club-vv-noordwijk-/402723

   

  Koop je een Superlot dan neemt coordinator Emilie van Duijn of Ellen Noppe contact op of we je naam mogen vermelden online met een logo van het bedrijf. 

   
   

  De trekking van de Grote Clubactie 2022 vindt plaats op 6 december. De trekkingsuitslag komt op clubactie.nl

  Alvast enorm bedankt voor de steun aan onze club.

  Veel succes met de verkoop van de loten!

  Met vriendelijke groet,
   
   
  Rob Hogenhuis
  Voorzitter Jeugd vv Noordwijk