• 31 aug 2021
  • KLIK HIER OM DIRECT EEN LOT TE KOPEN

• Vv Noordwijk doet vanaf zaterdag 18 september mee aan de Grote Clubactie. We willen zoveel mogelijk loten verkopen en hiermee geld ophalen voor nieuwe trainingsmaterialen en evenementen voor de jeugd.

Alle jeugdleden (ouders) krijgen een mail om vanaf 18 september digitaal loten te verkopen voor de club. 25% van de netto omzet gaat naar de verkopende teams, te besteden aan een teamuitje naar keuze.

De afgelopen jaren waren door de Corona maatregelen financieel zwaar. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen met de loterij ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

STEUN VV NOORDWIJK EN KOOP ONLINE EEN LOT

Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de jeugd gaat. Er worden ook Superloten verkocht voor € 150,-. Koop je (zakelijk) een superlot dan kun je rekenen op extra aandacht op social media en de website van vv Noordwijk.

- Koop een lot via een deelnemend jeugdlid of direct via de website. Ook via de website kun je een deelnemend jeugdlid selecteren:

- Wil je een Superlot kopen dan kan dit ook online, de coordinator van de Grote Club Actie neemt dan contact met je op:

De landelijke trekking van de Grote Clubactie 2021 vindt plaats op woensdag 8 december. De hoofdprijs is Euro 100.000,- en er zijn veel andere prijzen, 1 op de 10 wint iets. Vanaf donderdag 9 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl

Alvast bedankt voor de steun aan onze club.

Veel succes!

Met vriendelijke groet,

Rob Hogenhuis
    Voorzitter Jeugd vv Noordwijk

Heb je vragen over de Grote Clubactie neem dan contact op met een van de coördinatoren namens de jeugdevenementencommisssie.