• Kledingplan vv Noordwijk
  Vv Noordwijk heeft voor de gehele jeugd een kleding plan. Elk (jeugd)lid krijgt een tenue in bruikleen. Voor de leden van de Superliga is dit een trainingspak en voor de jeugdleden van de JO8 t/m de JO19 is dit een trainingspak, sokken, wedstrijdshirt, wedstrijdshort en een rugtas of sporttas. 

  De kosten van het kledingplan in de seizoenen 2019-2020, 2020-2021 en 2021-2022 worden deels gedekt door de sponsoring van Horesca Horecavo en Nomade Beach House. Dankzij deze sponsoren kunnen we de kledingbijdrage laag houden. De jaarlijkse vergoeding voor het gebruik van de kleding wordt tegelijk met het contributiegeld geïnd. De bijdrage voor het kledingplan is voor de leden van de Superliga €30,- en voor de leden van de JO8 t/m JO19 is €40,- per seizoen.

  Regels gebruik kleding
  De trainingspakken moeten gedragen worden naar de wedstrijden. Daarnaast mogen de leden de trainingspakken ook tijdens de trainingen en in hun vrije tijd dragen. Tenues (wedstrijdshirt, wedstrijdshort en sokken) mogen alleen gedragen worden tijdens de wedstrijden. De rugtas of sporttas wordt gebruikt bij de wedstrijden en trainingen, maar is geen gymtas, schooltas of vakantietas.

  De rugtas/sporttas, wedstrijdshort, sokken en trainingspak blijft gedurende het seizoen 2019 t/m 2022 bij de speler. De wedstrijdshirts blijven in de teamtas van het team en worden na elke wedstrijd gezamenlijk gewassen. Ieder team is samen met haar leider verantwoordelijk voor de wedstrijdshirts en teamtas. Aan het einde van elk seizoen dient de teamtas met alle bijbehorende wedstrijdshirts te worden ingeleverd bij de kledingcommissie. De leider is verantwoordelijk voor het inleveren van de wedstrijdshirts en geeft aan de kledingcommissie door bij wie de kosten voor eventueel ontbrekende shirts in rekening gebracht moet worden.

   Bij beëindiging van het lidmaatschap is de speler verplicht de kleding en tas weer in te leveren bij de kledingcommissie.

  Nieuwe, kapotte, te kleine en verloren kleding
  Voor de volgende zaken kunt u terecht bij De Lange Sport.

  • Nieuwe leden voor het ophalen van kleding&tas
  • Kleding omruilen die te klein is geworden
  • Omruilen van beschadigde kleding of tas (hier worden kosten voor in rekening gebracht)
  • Inleveren van kleding&tas na opzegging van het lidmaatschap
  Wanneer u kleding of een tas verloren bent of u heeft vragen omtrent het kledingplan kunt u contact opnemen via kledingbeheer@vvnoordwijk.nl 
   
  Kosten kapotte, verloren of niet ingeleverde kleding
  Wanneer spelers hun kleding of tas kwijt raken, kleding of tas kapot is en vervangen moet worden dan zijn hier kosten aan verbonden. Vervangende kleding wordt uitgegeven wanneer een machtigingsformulier is ondertekend voor de betaling van de kosten. De kosten per kledingstuk/tas vindt u in de onderstaande prijslijst. Ook als een speler stopt met voetballen en niet als zijn kleding en tas inlevert, worden er kosten in rekening gebracht.

  Artikel

  Kleding jeugd

  Trainingsjas

   € 30,-

  Trainingsbroek

   € 25,-

  Keepershirt

   € 30,-

  Keepershort

   € 15,-

  Wedstrijdshirt

   € 30,-

  Wedstrijdshort

   € 15,-

  Tas

   € 25,-

   

   

 • Informatie over het kledingplan
  Esmy van Haarlem
  kledingbeheer@vvnoordwijk.nl
 • Sponsor kledingplan
 • Sponsor kledingplan